Технологии

NZXT пуснаха своята нова H7 серия от кутии

21.06.2022

author:

NZXT пуснаха своята нова H7 серия от кутии

Време е да кажем сбогом на H710 и да приветстваме серията H7, новата гама от кутии, които покриват  нуждите на всеки производител и отключват възможностите на компютърните игри. Тези продукти са тук, за да захранват потенциала на всяка страхотна бъдеща конфигурация. Новото семейство H7 включва три модела, H7, H7 Flow и H7 Elite. Всеки нов корпус разполага с ъпгрейди за подобряване на охлаждането, повече място за най-новите компоненти и опростени конструктивни функции, за да превърнат създаването на вашия мечтан компютър в реалност.


H7
H7 е тук за ентусиаста, който търси минималистичен кейс, който може лесно да се побере във всеки сетъп. Топлинната производителност е подобрена от H710.  H7 разполага с разширени кабелни канали, куки и ремъци, за организацията и управлението на пространството вътре в компютъра ви. Това е чудесна опция за потребители, които искат да балансират външния вид, тихата производителност и охлаждането, докато се забавляват с опростено изживяване при асемблиране. H7 се предлага в черно и бяло, изцяло черно и изцяло бяло.


H7 Flow
H7 Flow e проектирана, за да поддържа нещата хладни. Разполага с перфориран преден панел с място за три 140 мм вентилатора, както и два включени 120 мм тихи вентилатори от серия F, предлагащи цялостни подобрения на въздушния поток, статичното налягане и шума. Flow разполага със същото управление на кабелите и подобрения на пространството като H7 с термичен капацитет за овърклок,. Предлага се класическото NZXT черно и бяло, изцяло черно или изцяло бяло.


H7 Elite
H7 Elite е най-високият клас кутия при серията H7. Покажете най-добрите и ярки конфигурации с преден панел от за. Кутията разполага с три вентилаторни канала и шест канала за осветление, за да предложи множество комбинации за персонализиране на цветове и персонализирани осветления на вентилатора. Elite се предлага в изцяло черно или изцяло бяло, за да акцентира върху светещи RGB-фокусирани конструкции.

Новата серия от NZXT кутии ще може да видите на живо по време на GplayTV  Gaming & Hardware WKND Plovdiv който ще се проведе следващата седмица. 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *