Технологии

Възможно е да се появи нова NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti с GDDR6X памет

11.10.2022

author:

Възможно е да се появи нова NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti с GDDR6X памет

GeForce RTX 3060 Ti с GDDR6X се появи в английския сайт SCAN, но тази информация не е съвсем видима за всички потребители. Търговецът на дребно е избран от NVIDIA да бъде официален дистрибутор на NVIDIA Founders Edition GPU в Обединеното кралство. Това означава, че като отидете на уебсайта на NVIDIA UK и изберете „всички опции за закупуване“ за RTX 3060 Ti Founders Edition, човек ще бъде насочен към специален уебсайт, хостван от Scan.

Там могат да се видят спецификациите на RTX 3060 Ti, включително добре познатата и официална конфигурация с 8GB GDDR6 памет. Въпреки това, при добавяне на артикула към картата, ще видите следното съобщение:

Scan или подготвя уебсайта си за пристигането на актуализирания модел GDDR6X, или това може да е грешка от страна на търговеца.

Ние клоним към първия вариант, защото вече се говореше, че такъв модел ще излезе през октомври, така че това наистина би било много странно съвпадение.

Независимо дали това е модел GDDR6 или GDDR6X, цената от 369 GBP все още е една от най-ниските в Обединеното кралство за 3060 Ti SKU. Scan UK продава най-евтините персонализирани модели за едва 455 GBP, докато други търговци на дребно предлагат своите карти на цени около 399 GBP.

източник:videocardz.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *