Технологии

SteelSeries представят Arctis Nova 7

24.08.2022

author:

SteelSeries представят Arctis Nova 7

SteelSeries представи най-новото си попълнение в гейминг периферията, а именно Arctis Nova 7, наследникът на една от най-известните им слушалки.

Проектиран с акустичната система Nova, включваща High Fidelity аудио, подсилено от софтуерния пакет Sonar Audio и предоставяща 360° пространствено аудио, Nova 7 позволява на геймърите да чуят всички възможно детайли в дадена игра. С безжична свобода и едновременно аудио, играчите могат да слушат два аудио потока едновременно с 2,4 GHz и Bluetooth, лесно превключвайки между PC, Mac, PlayStation и Switch чрез USB-C. За комуникация без странични звуци и шумове, се грижи новата технология ClearCast Gen 2. Двупосочният микрофон е същата технология, използвана от отборите от Формула 1. Когато е свързан със софтуера Sonar, той заглушава фоновия шум, като премахва почукването по клавиатурата и натискането на бутони от геймъра и неговия отбор.

Освен Arctis Nova 7, SteelSeries добавят към серията – Arctis Nova 3 и Nova 1. Всяка слушалка от изброените надргажда другата, като в същото време предлага високо качество на звука и преживяването по време на игра.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *