Технологии

Streamplify Mic USB – Перфектното бюджетно решение за стрийминг

17.06.2022

author:

Streamplify Mic USB – Перфектното бюджетно решение за стрийминг

Създаването на съдържание е на върха в момента и независимо дали правите видеа за тикток, записвате свой собствен седмичен подкаст или играете игри на живо в Twitch, ще ви трябва аудио с добро качество, за да се откроите от тълпата. Проблемът е, че микрофонната технология може да бъде объркваща и скъпа, което затруднява начинаещите да знаят какво да вземат.

Точно тук се намесва Streamplify със своето оборудване от начално ниво, пригодено за начинаещи потребители . Днес ще разгледаме микрофона на Streamplify с проста USB свързаност и Plug & Play поддръжка, който работи с Windows, Mac и конзоли, и най-важното е, че е впечатляващо достъпен.

Streamplify USB е проектиран като устройство от начално ниво за тези, които са нови в света на стриймингa и подкастингa, и общият дизайн и конструкция отразяват това. До голяма степен той има прост дизайн със спортно черно цилиндрично тяло и подходяща решетка за микрофон.

Въпреки бюджетния си характер, Streamplify USB микрофонът идва с Pop Филтър, който помага за смекчаване на експлозивите (думи, започващи с „p“ и „b“) и странното дишане, когато записвате.

Освен поп филтър, микрофонът идва и със сгъваем статив в кутията. Това позволява на микрофона да стои на  вашето бюро за лесен достъп.

Микрофонът на Streamplify е кондензаторен, което за непосветените означава, че използва две метални пластини – една подвижна, една неподвижна – за генериране на звук. Въпреки че това е доста стандартно сред USB микрофоните, има една уловка: използването на една капсула означава, че сте ограничени до кардиоидния модел на запис, който записва звук само от директно пред микрофона.

Въпреки бюджетната цена, микрофонът на Streamplify осигурява страхотно улавяне на звука с ясни и чисти вокали, допълнително подпомогнати от поп филтъра, който предпазва експлозивите.

Ако тепърва навлизате в света на подкастинга или стрийминга на игри, микрофонът на Streamplify е доста солидна опция. 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *