Gaming Новини Други Турнири

TSM се завръща в Counter-Strike

05.10.2022

author:

TSM се завръща в Counter-Strike

Легендарната американска организация TSM отново ще се състезава в сферата на Counter-Strike от догодина, споделиха от клуба. Тимът, който тепърва ще се гради, ще се състои изцяло от европейски играчи, като цялата база на отбора по заглавието на Valve ще бъде на Стария континент.

Преди седем години TSM за пръв път се появи в CS:GO сцената, представляван от имена като karrigan dev1ce, Xyp9x⁠, cajunb и dupreeh, а разбира се, успехът бе моментален. Съставът спечели куп големи трофеи и се изкачи на първо място в световната ранглиста през 2015 година. След като геймърите се присъединиха към Astralis, където впоследствие промениха хода на история в електронните спортове с уникалните си успехи при “червените”, от американския клуб заложиха на NA редици. Въпреки звезди от ранга Twistzz, FNS и autimatic в състава, резултатите далеч не бяха същите и организацията се отказа от Counter-Strike.

Администрацията на TSM сподели, че не търси да закупи топ 5 състав, а да изгради свои играчи от европейската сцена, с които да се бори за големите награди. За целта ще се разучи как, къде и кого дад се работи в Европа, като също за започнати и разговори с ESL и BLAST за закупуване на лиценз и изработката на партньорски договор.

Източник: sportal.bg

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *