Gaming Новини

ASUS ROG Matrix или ROG Poseidon?

29.05.2023

author:

ASUS ROG Matrix или ROG Poseidon?

Очаква се скоро да бъде представена нова графична карта ROG GeForce. Според официалната социална медия на ASUS ROG Gaming, идва нова графична карта GeForce RTX 40, която ще бъде най-висококачествената и най-бързата до момента. Визуалното предизвикателство намеква за уникален външен вид и производителност, които ще зададат тон за новата гейминг графична карта на ROG. Въпреки това, нито предизвикателството, нито данните, които сме събрали, потвърждават точно кой модел се подготвя.


ASUS от доста време не е разработвал ROG Matrix графична карта, и няма обновявания на ROG Poseidon линията за същия период. Те бяха флагманските графични карти на ASUS по това време и обикновено бяха пускани на отделни случаи. Флагманският клас на ASUS в момента е поет от серията ROG STRIX, както по отношение на производителността, така и по отношение на цената. Поради това е много любопитно да видим какво може да се подготвя този път от ASUS.


Едно е ясно, няма никакъв индикатор, че NVIDIA ще представи нова графична карта RTX 40, така че определено очакваме нещо базирано на вече съществуващ модел, като RTX 4090. Според обявлението, ASUS ще представи новата карта на 30 май в 9:30 часа в Тайпе.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *