Технологии

Най-добрите “tech” шеги за 1-ви април 2023г

03.04.2023

author:

Най-добрите “tech” шеги за 1-ви април 2023г

И тази година 1-ви април беше момента, когато нашите любими технологични компании, имаха шанса да покажат лудите си “идеи”, по случай международния ден на шегата. Ето и някой от любимите ни тазгодишни шеги.


ASUS ROG Ally console

Това може да е най-добрата технологична шега тази година. Една забавна висококачествена реклама за продукт, който наистина изглежда истински, може да заблуди много геймъри. Тази конзола се предполага, че работи с операционна система Windows и използва най-доброто налично AMD APU. Ако ASUS наистина пусне такъв продукт, компании като AYANEO, OneXplayer и други, може вече да започнат да намаляват цените си (или да ги увеличат?).


NZXT GPU

NZXT загатва навлизането в бизнеса с графични процесори от дълго време, но просто никога не са намирали подходящ момент да го обявят. За NZXT, 1 април вероятно е най-добрият ден за това. Те показаха изображение, генерирано от AI, което е напълно възможно да заблуди феновете им.

Дори ако тази карта беше истинска, просто няма начин този PCIe интерфейс да пасне на която и да е дънна платка. Дизайнът обаче несъмнено е нещо, което не сме виждали досега.


Razer Razer за наболите косъмчета

Продукт, който наистина може да промени нещата. Мишка с вградена самобръсначка/бръснач, в случай, че сте забравили да обръснете лицето си преди игра. Мишката работи на батерии и има RGB осветление.


MSI енергийна напитка

Ако има нещо, което MSI все още не са правили, то вероятно е нещо за ядене. MSI иска геймърите да се чувстват заредени с енергия и напомпани за дълги игрални сесии с енергийна напитка без захар за „истински геймъри“.


AORUS RGB Cat Rest

Вашият спътник в игрите вече има специално място за почивка. То няма нагревател, което повечето котки харесват, но може да стои точно върху кутията ви, така че идеалното място за домашния любимец.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *