Gaming Новини Игри

Blizzard разкриха най-популярните класове от бетата на Diablo 4

31.03.2023

author:

Blizzard разкриха най-популярните класове от бетата на Diablo 4

Blizzard разкри, че бета версията на Diablo IV, която се проведе през последните два уикенда, е най-голямата в историята на франчайза. Благодарение на официалния Twitter акаунт на Diablo, сега имаме информация за това колко пъти играчите са умрели, кои класове са били най-играни и още статистики.

Популярните класове в двете бета версии са били Sorcerer и Necromancer. Първият е бил възможен за игра и двата уикенда, докато вторият е можел да се играе само по време на Open Beta-та.

През шестте дни, през които Diablo IV беше достъпен, играчите инвестираха над 61 милиона часа игра, което се равнява на малко над седем хиляди години, и над два милиона играчи спечелиха Beta Wolf Pack. С всички тези часове, инвестирани в играта, играчите успяха да убият над двадесет и девет милиарда чудовища. Но също така имаше регистрирани четиридесет и шест милиона смъртни случая, като Ashava беше причината за смъртта на десет милиона души, а Butcher беше отговорен за над милион убити играчи. Въпреки че и двете чудовища бяха основната причина за смъртта на мнозина, играчите успяха да убият Ashava над сто хиляди пъти и Butcher над петстотин хиляди пъти.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *