Gaming Новини Игри

CDPR въвежда метро система в Cyberpunk 2077

06.12.2023

author:

CDPR въвежда метро система в Cyberpunk 2077

След като CD Projekt Red преди време обявиха, че не планират да пускат каквото и да било съществено ново съдържание за Cyberpunk 2077, тази седмица беше анонсирано обновление 2.1 за играта, включващо редица нововъведения. Това включва подобрения при боевете срещу босовете, нов начин за слушане на радио, метростанции, нови състезания с коли и други.

“Пътувайте с помощта на NСART metroTravel из Южния град лесно, благодарение на метроуслугите на градската транспортна система. Престанете да мислите за трафика и се радвайте на гледката, благодарение на петте метролинии и 19 спирки, разпределени из целия град. Услугата е достъпна едва след като получите съобщение от NСART”, пишат от CDPR.

  • Добавя се също и нов радиопорт, който ще ви позволява да слушате радио докато ходите или сте в метрото. Ще можете да коригирате височината на звука, а в ключови моменти, като например при старта на разговор – музиката ще се изключва автоматично.
  • 2.1 ви предоставя достъп също така и до нови превозни средства, мотори и коли, включително и кабриолет версия на класическото Porsche 911.
  • Ще можете също така да прегравате състезания, като това ще става след като приключите надпреварата си с Клеър.
  • Правете всякакви трюкове с мотори, хвърляйте ножове, докато се намирате на тях и се забавлявайте, както си поискате.
  • Добавя се нова магистрала.
  • Добавят се нови типове субтитри, включително такива за NPC-тата и разговорите, които водят на заден фон.
  • Добавя се помощ при прицел с различни нива, като опцията засяга както битките с ножове, така и боя отблизо и отдалеч.

По отношение на битките с босовете, студиото внася редица подобрения, като акцентът тук се поставя на срещата ви с Адам Смашър. Тя ще бъде още по-трудна, тъй като той ще може да се приспособява към избрания от вас стил на водене на бой и ще използва системата на Сандевистан – точно като в EdgeRunners.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *