Gaming Новини Игри

F1 23 излиза на пистата през юни

04.05.2023

author:

F1 23 излиза на пистата през юни

В сряда Codemasters и EA Sports обявиха, че F1 23 ще бъде пусната на 16 юни. Играта ще включва разказвателен режим, Braking Point, който е продължение на предишната част и включва завръщането на Devon Butler като топ пилот за Konnersport Racing и Aiden Jackson като пилот, който може да се играе. Braking Point ще включва смесица от живи действия и предварително подбрани сцени с реални шофьори, като Max Verstappen .

В допълнение към стандартните писти за F1, F1 23 ще включва три “класически” писти: Circuit Paul Ricard във Франция, Shanghai International Circuit в Китай и Portimão в Португалия, както и две нови писти: Lusail International Circuit в Катар и Las Vegas Strip Circuit в САЩ.

Играта ще включва допълнения и подобрения в геймплея, като например нова технология на контролера, която позвоява на играчите на геймпад по-добър контрол и увереност, както и възможност за състезания на 33% от разстоянието им в реалния живот. За първи път ще бъдат включени и спирания и рестартирания с червен флаг.

Codemasters твърди, че F1 23 ще има модел на управление, който е по-реалистичен по отношение на аеродинамиката и сцеплението на гумите, както и подобрен въртящ момент и инерция на двигателя за по-автентичен контрол на газта.

F1 23 ще бъде налична за PlayStation 4 и PlayStation 5, Windows PC, Xbox One и Xbox Series X. Ще се предлагат две издания: стандартно издание и дигитално Champions Edition с допълнително съдържание в играта.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *