Игри

Game Pass Friend Referral програма дава безплатни пробни версии

03.05.2023

author:

Game Pass Friend Referral програма дава безплатни пробни версии

Microsoft наскоро представи новa функция на своята услуга PC Game Pass, наречена Game Pass New Friend Referral Program. Тази програма дава възможност на абонатите на PC Game Pass да поканят приятели да изпитат безплатен двуседмичен пробен период на услугата и огромната й колекция от игри, без да се налага да се записват официално. Тази програма за препращане включва всички функции, които обикновено се предлагат с услугата, като достъп до всички игри още от първия ден от Xbox Game Studios, членство в EA Play и всички PC предложения от Riot Games, включително новоиздадения спиноф на League of Legends, The Mageseeker.

За да поканят приятели в програмата Game Pass New Friend Referral, абонатите на PC Game Pass могат да се насочат към приложението Xbox PC и да погледнат към началния екран на Game Pass, където ще намерят нова опция за “Give PC Game Pass”. Заслужава да се отбележи, че това ново предимство не е достъпно за собствениците на конзоли, които използват Xbox Game Pass.

Самият абонамент за PC Game Pass е доста впечатляващ, с над 400 заглавия, достъпни само за около $ 10 на месец. Това включва новоиздадения Redfall от Arkane Studios, заедно с много други заглавия от популярни франчайзи като Wolfenstein, Fallout, The Elder Scrolls, Quake и Doom. Starfield, предстоящ проект на Bethesda Game Studios, също ще бъде достъпен ексклузивно за PC и Xbox Series X|S от първия ден, въпреки възраженията на Sony.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *