Ревюта Технологии

G.SKILL обяви WigiDash PC Command Panel

22.12.2023

author:

G.SKILL обяви WigiDash PC Command Panel

G.SKILL обяви новия си продукт – WigiDash PC Command Panel, който представлява персонализируем и универсален контролен панел за компютъра. Този иновативен уред има 7-инчов IPS тъч-панел с резолюция 1024×600 и може да показва до 20 бутона или виджета в 5×4 решетка. WigiDash е създаден с цел оптимизиране на работния процес и предлага поддръжка на бързи клавиши и разнообразни виджети, които могат да показват информация за системната производителност или да предизвикват различни действия.

С удобния софтуер WigiDash Manager, потребителите могат лесно да персонализират интерфейса и да добавят различни виджети на тъч-панела. Системата позволява създаването на множество страници, които могат да бъдат приспособени към индивидуалните нужди на потребителя. Бързите клавиши могат да бъдат конфигурирани за отваряне на програми, файлове и линкове, като също така могат да предизвикват действия в операционната система.

WigiDash е предназначен не само за геймъри и създатели на съдържание, но и за всеки, който цени удобството и персонализацията при управлението на компютъра си. Този нов продукт на G.SKILL обещава да преопредели начина, по който потребителите контролират и взаимодействат с техните ПК системи.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *