Gaming Новини Игри

Има слухове за Counter-Strike 2

06.03.2023

author:

Има слухове за Counter-Strike 2

Ричард Луис, известен журналист и коментатор в общността на Counter-Strike, твърди, че е получил доказателства, че Valve се готви да пусне нова версия на Counter-Strike: Global Offensive в близко бъдеще и че бета версия може да се появи в началото на този или другия месец.

Говори се, че този проект има работно заглавие Counter-Strike 2 и се разработва „от известно време“. Люис споменава, че Counter-Strike 2 е бил приоритет за Valve и е една от причините, поради която текущата версия на CS:GO е била „до голяма степен без внимание“.

Според тези източници, Counter-Strike 2 ще работи на енджина Source 2 и този ход „трябва да подобри оптимизацията и графичната точност на играта“. Също така се казва, че има, подобно на Valorant, 128-тикови сървъри, което число описва колко бързо сървърът на играта може да обработва информация.

Друго доказателство, което може да подскаже, че този слух е верен, идва от Gabe Follower 2, който отбеляза, че най-новите драйвери на NVIDIA „въвеждат поддръжка за файлове на неизвестни приложения, наречени „csgos2.exe“ и „cs2.exe“.

Дали Valve наистина работи върху Counter-Strike 2… предстои да разберем.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *