Технологии

Kingston Technology са доставили 100 милиона модула

20.04.2023

author:

Kingston Technology са доставили 100 милиона модула

На 17 април 2023 г. Kingston FURY, високопроизводителното подразделение на Kingston Technology Company, Inc., обяви, че е доставило над 100 милиона модула памет с възможност за овърклок. Компанията за първи път навлезе на пазара за ентусиасти през 2002 г. със своята линия Kingston HyperX от модули памет с висока производителност.

През годините името HyperX се разраства в пространството за ентусиасти и игри до продажбата му на HP през 2021 г. След това Kingston ребрандира своите високопроизводителни компонентни линии като Kingston FURY и инвестира ресурси и знания от основния си бизнес, за да разработи следващото поколение продукти за ентусиасти . Инженерният опит на Kingston доведе до многобройни рекорди и награди за овърклок и компанията се гордее с иновациите в тестването и водещата в индустрията надеждност на продуктите.

Наскоро Kingston добави към своето портфолио Kingston FURY Renegade Pro DDR5 RDIMM, който осигурява DDR5 памет от сървърен клас с възможност за овърклок. Наградените модули памет Kingston FURY Beast DDR5 и Renegade DDR5 на компанията също получиха преобразяване с въвеждането на бели топлинни разпределители, позволяващи на потребителите да избират цвета, който най-добре пасва на техния индивидуален стил. Kingston остава ангажиран с проектирането и производството на продукти, които предлагат на потребителите несравним стил и производителност, според Iwona Zelewska, бизнес мениджър на DRAM, Kingston EMEA.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *