Gaming Новини Игри

Кога излиза Hogwarts Legacy за Nintendo Switch?

14.11.2023

author:

Кога излиза Hogwarts Legacy за Nintendo Switch?

Hogwarts Legacy, ново приключение, разказващо историята преди събитията в Магическия свят на Хари Потър, ще бъде пуснато тази година за всички основни игрови платформи, включително Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC, Xbox One и Xbox Series X. За разлика от много игри, които целят да бъдат пуснати едновременно на всички платформи, лансирането на Hogwarts Legacy ще бъде в продължение на девет месеца.

Официалното пускане на Hogwarts Legacy беше на 10-ти февруари, с излизането на версиите за PlayStation 5, Windows PC и Xbox Series X. За феновете на Хари Потър с PS4 и Xbox One, Hogwarts Legacy излезе за тези конзоли на 5-ти май.

Версията за Nintendo Switch на Hogwarts Legacy ще бъде пусната на 14-ти ноември.

Седмица преди старта на Hogwarts Legacy за Switch, издателят Warner Bros. пусна първи кадри от версията за платформата на Nintendo, които можете да видите по-долу.

Hogwarts Legacy за Switch ще бъде достъпен както във физическа, така и в дигитална форма, чрез Nintendo Switch eShop, на цена от $59.99. Дигиталното Deluxe издание, включващо Thestral Mount, Dark Arts Battle Arena, Dark Arts Cosmetic Set и Dark Arts Garrison Hat, се предлага на цена от $69.99. Няма Collector’s Edition за Switch версията на Hogwarts Legacy.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *