GplayTV Events

Откриване на Gplay Station Plovdiv

26.10.2023

author:

Откриване на Gplay Station Plovdiv

С голяма радост и ентусиазъм, GPlay.bg отвори врати на своя нов магазин в град Пловдив, разположен на улица Васил Соколов 1, в квартал Мараша. Този нов обект е наречен Gplay Station, и ние вярваме, че ще стане предпочитаното място и спирка за всички фенове на хардуера и гейминга!

В Gplay Station Plovdiv клиентите ще могат да разгледат и закупят над 500 продукта, свързани с гейминг и хардуер. Независимо дали търсите геймърски лаптопи, компютърни аксесоари, конзоли, игри, или други устройства, ще намерите разнообразие от висококачествени продукти.

За допълнително удобство на клиентите, доставката до Gplay Station Plovdiv е напълно безплатна. Това означава, че можете да направите своя избор онлайн и да се насладите на бърза и безпроблемна доставка на закупените артикули до магазина в Пловдив.

GPlay.bg с гордост продължава да предлага висококачествени продукти и отлично обслужване на своите клиенти. С отварянето на Gplay Station Plovdiv се създава още една възможност за феновете на гейминга и технологичния хардуер да намерят всичко, от което се нуждаят, под един покрив. Очакваме Ви с нетърпение и сме готови да Ви помогнем в избора на перфектния продукт за вашия стил и нужди. Добре дошли в Gplay Station Plovdiv!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *