Gaming Новини Игри

След успешния старт Cities Skylines 2

27.10.2023

author:

След успешния старт Cities Skylines 2

Cities Skylines 2 разработчикът Colossal Order стартира план за подобрение на производителността след официалния старт на играта с нов пач.
Cities Skylines 2 дебютира с голям успех в Steam тази седмица, достигайки над 100 000 едновременни играчи и е на върха на най-продаваните заглавия. Въпреки това, проблеми с производителността помрачиха старта, който получи смесени рецензии с рейтинг от 53% от потребителите на платформата на Valve.


Colossal Order беше предупредил, че производителността ще бъде проблем за Cities Skylines 2 преди излизането на играта и настояваше, че целта е 30 кадъра в секунда, дори на най-мощните компютри, тъй като няма “според него истинска полза от по-висока честота на кадрите” в градостроителните игри.


Пач 1.0.11f1 е първият от няколко, които ще подобрят производителността в Cities Skylines 2, обяви Colossal Order. “Въпреки че този пач не решава всички проблеми, за които сме наясно, искахме да ви предоставим тези подобрения възможно най-скоро”, обяви разработчикът в Steam.
“Нашите екипи усърдно работят, за да предоставят следващия кръг от корекции и подобрения възможно най-скоро”, обяви Colossal Order. “Благодарим ви за търпението!”

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *