Gaming Новини Игри

Pokémon Trading Card Game Live официално заменя старото приложение

05.05.2023

author:

Pokémon Trading Card Game Live официално заменя старото приложение

Pokémon Trading Card Game ще претърпи голяма промяна това лято с пускането в световен мащаб на, The Pokémon Trading Card Game (TCG) Live app на 8 юни. В резултат на това The Pokémon Company International официално ще спира наследения софтуер, наречен The Pokémon TCG Online на 5 юни, според често задавани въпроси.

В момента играчите в САЩ могат да играят Pokémon TCG, използвайки или повече от десетилетие стар вариант, наречен Pokémon TCG Online, или по-новия Pokémon TCG Live, който беше пуснат през март 2022 г. като част от текуща бета.

Официалното пускане на приложението Live се забави през 2021 г., а вместо това през 2022 г. беше пусната специфична за региона бета. Бетата беше достъпна за американските играчи през март, но беше измъчвана от проблеми, като бъгове и объркване относно това как валутата в играта мигрира. Играчите могат да намерят допълнителни подробности за това кои конкретни Pokémon TCG Online елементи могат да бъдат прехвърлени на Pokémon TCG Live в FAQ. Компанията Pokémon не е посочила краен срок за това кога играчите трябва да мигрират стария си акаунт към новото приложение.

За да примамят играчите към новото приложение, разработчиците обявиха, че играчите ще могат да играят най-новото разширение на Pokémon TCG, Scarlet & Violet — Paldea Evolved, ден преди пускането му на дребно, започващо на 8 юни. Освен това, тези, които влизат между 2 май и 6 юни, ще получат специални предмети в играта като монета, ръкави за карти и кутия. За тези, които са играли бетата на Live, целият напредък, постигнат по време на играта, ще се пренесе в глобалния старт.
Приложението Pokémon TCG Live ще бъде достъпно за свободно изтегляне на мобилни устройства (включително iPhone), на macOS и на компютър с Windows.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *