Gaming Новини Игри

Marvel’s Spider-Man Remastered най-накрая самостоятелна игра

05.05.2023

author:

Marvel’s Spider-Man Remastered най-накрая самостоятелна игра

По-късно този месец собствениците на PS5 ще могат да закупят Spider-Man Remastered на Marvel като самостоятелна игра, според съобщение, направено от PlayStation на 3 май. Това е първият път, когато ремастъра за 2020 г. ще бъде достъпен за индивидуална покупка, тъй като преди това се предлагаше само в Ultimate Edition на Marvel’s Spider-Man: Miles Morales.

Собствениците на PS4, които имат физическата или дигиталната версия на оригиналната игра от 2018 г. от Insomniac, могат да преминат към Marvel’s Spider-Man Remastered на PS5 за $ 10. Собствениците на Майлс Моралес също могат да ремастерират Marvel’s Spider-Man, като преминат към Ultimate Edition на Майлс Моралес.

Marvel’s Spider-Man Remastered беше пуснат заедно с PS5 и Miles Morales през ноември 2020 г. и предлага два режима на игра: качествен режим при 30FPS с възможности за проследяване на лъчи и режим на производителност, който може да се похвали с 60FPS. Това е подобно на графичните опции, налични в Miles Morales.

В допълнение към самостоятелните новини за изданието, Sony обяви пускането на безплатен комикс на Marvel’s Spider-Man 2, който да съвпадне с Free Comic Book Day.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *