Gaming Новини Игри

Нова игра за изграждане на град вече е налична

05.05.2023

author:

Нова игра за изграждане на град вече е налична

Измина десетилетие от катастрофалното излизане на SimCity, което беше прието толкова зле, че причини смъртта на любимата серия за изграждане на градове, която се провеждаше от 1989 г. насам. Провалът на поредицата доведе до съкращения в разработчика Maxis и в крайна сметка Electronic Arts затвори основното си студио две години по-късно.

Въпреки това, някои бивши разработчици на Maxis са намерили пътя си към Magic Fuel Games, студио, съосновано от старши продуцента на SimCity Kip Katsarelis през 2015 г. Ето някои вълнуващи новини: студиото е разработило нов градски строител, наречен Cityscapes: Sim Builder, който е на разположение от днес.

Не толкова добрата новина е, че това е игра само за мобилни устройства и по-специално ексклузив за Apple Arcade. Това е жалко за PC геймърите, които са фенове на градските строители и се интересуват от нова игра, направена от някои от талантите зад серията SimCity. 

Въпреки това, Cityscapes: Sim Builder изглежда впечатляващо, с футуристични сгради, забележителности като Статуята на свободата и Айфеловата кула и различни превозни средства, които обикалят улиците. Играта също така набляга на транспортните мрежи, зелените площи и устойчивостта в градското строителство.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *