Gaming Новини Игри

Представяне на Power Man, последният супергерой на Marvel уникални сили

01.11.2023

author:

Представяне на Power Man, последният супергерой на Marvel уникални сили

Marvel обяви пускането на Timeless #1, своят годишен антологичен брой за 2023 година, който служи като входна точка към някои от най-значимите развития в следващата година. Този специален брой преминава във времева линия, където последен оцелял супергерой трябва да се изправи срещу могъщ злодей, заплашващ цялата реалност.

На корицата на Timeless #1, създадена от InHyuk Lee, се появява “последният жив супергерой” – Power Man, и неговият злодейски противник, Immortal Moon Knight.

Който и да е този бъдещ супергерой Power Man, Marvel разкрива, че той разполага с “нестабилните сили на Sentry, Hulk и Iron Fist.”

Специфичното споменаване на силата на Iron Fist подсказва, че може да става въпрос за далечното бъдеще на Люк Кейдж, който има дълга история с Danny Rand, известен като Iron Fist.

Неговият опонент, Immortal Moon Knight, се описва като “кошмар, произлязъл от StarkTech, Вечния Механизъм и Бога на Луната,” и се твърди, че “цяла Земя се прекланя пред неговата огромна мощ.” Истории за “последния герой на Марвъл Вселената” са били представяни в различни времеви линии и с различни герои като Уолвърин, Хълк, Капитан Америка, Дедпул и Доктор Дум. Timeless

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *