Технологии

Kingston Technology остава лидер в производството на DRAM модули

02.11.2023

author:

Kingston Technology остава лидер в производството на DRAM модули

Кingston Technology успява да запази своята водеща позиция като доставчик на DRAM модули през 2022 г. Според класацията по приходи на анализаторската фирма TrendForce, Kingston съхрани първото си място с оценен пазарен дял от 78,12% и приходи в размер на 13,5 милиарда щатски долара. Въпреки намалението от 4,6% в продажбите на DRAM модули в индустрията през 2022 г., Kingston успя да си запази позицията като световен лидер за 20-ти пореден път.

Според доклада, петте най-големи производители на модули в света допринасят с 90% от общите продажби през 2022 г. И в този контекст Kingston поддържа стабилния си пазарен дял от 78,12%. Насоката на потребителите при покупка на електроника беше засегната от висока инфлация, но Kingston успя да устои, запазвайки своят бранд и обширната си снабдителна верига.

За 2022 г., Kingston представи обновени версии на своите Kingston FURY Beast DDR5 и Renegade DDR5 паметови модули, включващи бели охладители, което предоставя на потребителите възможността да избират цветовете, които най-добре пасват на техния стил.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *