Gaming Новини Игри

Играта “The Day Before” отново се появи в Steam

03.11.2023

author:

Играта “The Day Before” отново се появи в Steam

Едно от най-интригуващите игрални проекти през последната година, “The Day Before” на Fantastic, отново няма да излезе според планирането. Само седмица преди насрочената си поява в магазина на Valve, премиерата на играта беше отложена за декември, предава PCGamesN.

Survival-хорър шутърът привлече вниманието си с първите кадри още, които изглеждаха като копирани от “The Last of Us,” “Call of Duty” и няколко подобни заглавия. Обвинение, на което Fantastic отговориха с: “Всички ние живеем във времена на дезинформация и липса на проверка на фактите”. Да и във времена на сору-раѕtе култура и измами в Интернет от всякакъв род. Студиото сега трябва да докаже, че става дума за наистина съществуваща игра. “The Day Before” се забърка междувременно и в лицензионна каша, тъй като се оказа, че името й скоро след анонса й било заето от автор на календарно приложение.

През тази седмица Fantastic проведоха специално предаване по повод излизането на играта в “Ранен достъп” в Steam, което ще се случи на седми декември тази година. Появата й в Steam е благодарение на разрешаването на спора за името й, което звучи обнадеждаващо и ще бъде интересно да се види какво точно представлява “The Day Before”. По случая беше представено и ново геймплей видео, което представя основите на играта.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *