Gaming Новини Игри

На BlizzCon беше обявена “Worldsoul”

06.11.2023

author:

На BlizzCon беше обявена “Worldsoul”

На BlizzCon беше обявена “Worldsoul” с три разширения за World of Warcraft, които се очаква да предложат нови и вълнуващи приключения.

Сагата ще се състои от три разширения: The War Within, Midnight и The Last Titan, които ще разкрият нови аспекти на света на Azeroth.

The War Within” ни води под повърхността на Азерот, разкривайки пещери и дълбоки места, населени от Earthen и Nerubian Empire, като същевременно разкрива мистериозен глас, свързан с меча, забил Саргерас в земята.

Второто разширение, “Midnight“, представя борбата между празното и светлината, фокусирайки се върху Old Gods и връщайки обичаният от феновете персонаж Xal’atath , който играе важна роля в космическата сюжетна линия.

Последното разширение, “The Last Titan“, разкрива тайните на Титаните, които са били изключително важни фигури в историята на World of Warcraft, и развива апокалиптичен сюжет.

Битката между Празното и Светлината е тема, която Blizzard е насърчавала в играта в продължение на години, и сега феновете могат да очакват да разберат повече за нея по време на развитието на сагата “Worldsoul.”

“Worldsoul” се очаква да излезе през 2024 г. и ще внесе нови функции и зони за изследване в света на Azeroth.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *