Gaming Новини Други

SGDQ 2023: Чистото гейминг събитие за благотворителност

30.05.2023

author:

SGDQ 2023: Чистото гейминг събитие за благотворителност

SGDQ 2023 (Summer Games Done Quick) е голямо гейминг събитие, което привлича много внимание и участие от страна на феновете на видеоигрите. То е част от серията събития Games Done Quick, където играчите се състезават да завършат различни игри възможно най-бързо. Събитието се провежда с цел събиране на средства за благотворителна организация “Лекари без граници”.

SGDQ 2023 ще се проведе от 28 май до 4 юни и ще предложи разнообразна програма с най-добрите и най-интересни игри, включително GTA, The Elder Scrolls, Elden Ring, Ring Fit Adventure и много други. Зрителите ще имат възможност да наблюдават изключителни постижения в бързото преминаване на игрите, съчетани с майсторство и умения от страна на играчите.

Можете да гледате предаването на живо през Twitch канала на Games Done Quick или да преглеждате архивни видеа и основни моменти на YouTube канала на организацията. Събитието ще се проведе в Минеаполис, Минесота, и ще предложи цяла седмица пълна с забавление и вълнуващи моменти за феновете на видеоигрите.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *