Gaming Новини Игри

Sony обявиха PlayStation Plus Festival of Play

16.02.2023

author:

Sony обявиха PlayStation Plus Festival of Play

От Sony обявиха началото на най-новото си гейминг събитие, Festival of Play, за всички притежатели на PlayStation Plus. По време на кампанията всички абонати на платената услуга ще получат отстъпки за най-различни продукти и специални награди по програма за лоялност, както и да се насладят на някои нови игри, под формата на безплатен пробен период.

Собствениците на PlayStation 5, които нямат абонамент за PS Plus, също ще получат възможност да се включат в гейминг фестивала. На всички тях ще бъде даден шанса да играят онлайн безплатно, да опитат късмета си в различни състезания и да участват в глобални турнири.

PlayStation Plus Festival of Play започна вчера вечерта и ще продължи до 24-ти февруари. Притежателите на планове Premium или Deluxe ще получат възможността да тестват новия God of War Ragnarok за три часа. Друг акцент от събитието са уникалните дигитални колекционерски предмети, налични в кампанията PlayStation Stars – програма за лоялност на PS5. Освен всичко това, абонатите на PS Plus ще могат да се възползват от специална двойна отстъпка, която ще им позволи да закупят любимите си игри с още по-голямо намаление.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *