Технологии

SteamDeck става на една година и ще е намален с 10% за една седмица

17.03.2023

author:

SteamDeck става на една година и ще е намален с 10% за една седмица

Eдноседмичната разпродажба на игри (и хардуер) току-що започна в Steam.

От днес до 23 март геймърите ще имат възможност да закупят Steam Deck на по-ниска цена и няма нужда да чакат дълго за доставка.

Тъй като Valve работи по всички проблеми с доставките през последната година, наличността на Steam Deck никога не е била по-добра. Всъщност, тъй като компанията отбелязва една година от пускането на продукта на пазара, всички модели Deck са намалени с 10%. Това съществено означава, че първата ръчна конзола за игри на Valve вече може да бъде закупена само за $359.

Версията на Steam Deck 256GB сега струва $476, а най-мощният модел с 512GB памет и екран против отблясъци вече може да бъде намерен на $584. Базовият модел от 64 GB с eMMC памет, разбира се, е най-добрата сделка в момента, особено в сравнение с това, което предлагат конкурентите, но тази версия ще изисква ръчно разширяване на паметта, ако трябва да се инсталира нещо модерно. Въпреки това моделът с 256 GB би трябвало да е много по-добра сделка за геймърите, които искат най-доброто изживяване, но предпочитат да не харчат повече от $500.

Парите, които иначе биха били похарчени за конзола, могат да се използват за игри. Steam има списък от 100 най-популярни заглавия за конзолата и много от тях в момента са с големи отстъпки. Геймърите трябва да търсят проверени от Deck игри, за да получат най-доброто изживяване, но това не би трябвало да е проблем, тъй като вече има 8000 игри, които са официално съвместими и могат да се играят на конзолата.

източник:videocardz.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *