Gaming Новини Игри

Trash Goblin: RPG симулатор за гоблински магазин

15.12.2023

author:

Trash Goblin: RPG симулатор за гоблински магазин

Trash Goblin е нов, увлекателен симулатор за управление на магазин в стил RPG, където играчите предприемат ролята на гоблински търговец. Разработван от Spilt Milk Studios, играта включва почистване и персонализиране на разнообразни съкровища в замърсен антикварен магазин в оживен фентъзи град. Вдъхновен от успеха на Powerwash Simulator, Trash Goblin предлага над 50 видове вещи и аксесоари за откриване и повече от 1,000 комбинации за създаване на уникални продукти.

Играта обещава задоволителни моменти с инструменти за почистване и обновяване, като целта е да се предлагат на местните жители. Сетната обстановка включва уютен магазин, в който играчите могат да съчетават откритите предмети и да създават уникални продукти за продажба. Сцената е задната част на антикварен магазин, а играчите могат да се насладят на над 10 часа сюжетно съдържание, включително повече от 40 клиента, над 9 инструмента за обновяване и над 2 района за продажба.

След успешно финансиране чрез Kickstarter, Trash Goblin планира ранен достъп през 2024 г. с цел последващо излизане на конзоли и мобилни устройства. Демо-версията вече е достъпна в Steam, а играчите могат да подкрепят проекта, следейки разработчиците в социалните мрежи и присъединявайки се към техния Discord.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *