Gaming Новини Игри

Call of Duty: Modern Warfare 3 с отстъпка за членове на Xbox Game Pass

14.12.2023

author:

Call of Duty: Modern Warfare 3 с отстъпка за членове на Xbox Game Pass

Xbox продължава да предлага изключителни отстъпки след Черния петък и продължава да засенчва конкуренцията, предлагайки намаление и за новата Call of Duty. Сделката е сравнително проста, но забележителна – членове на Xbox Game Pass в момента могат да закупят Call of Duty: Modern Warfare III (2023) за $45.59, което е повече от $24 отстъпка от MSPR от $69.99. Activision също така предлага безплатен пробен период за играта от 14-18 декември, ако искате да я опитате преди да я закупите.

Тази сделка е налична и за играчи в Обединеното кралство, като Call of Duty: Modern Warfare 3 е намалена на £45.59 за тези с членство в Xbox Game Pass.

Нека разгледаме общите разходи, ако в момента закупувате продукти от Xbox екосистемата или планирате да закупите Xbox Series X като подарък за Коледа в САЩ. За начало, конзолата Xbox Series X в момента ще ви струва $399.99 в празничните разпродажби (вижте тук), което е $100 отстъпка от MSPR от $499.99. Търговци като Target, Amazon и Walmart всички предлагат конзолата на тази нова промоционална цена към момента на написване.

След това е Xbox Game Pass, стандарт за всеки, който използва Xbox в момента. Ако в момента не сте член, все още можете да се абонирате за Game Pass за само $1; още една страхотна сделка, която също ще ви даде достъп до отстъпката за Modern Warfare 3. (Game Pass Ultimate ще се поднови на $16.99/месец).

Досега сме на $400.99 с 14 дни Xbox Game Pass Ultimate и Xbox Series X. Като добавим $45.59 за Call of Duty: Modern Warfare 3, ще излезете със съвсем нова игра, конзола и стотици заглавия на Game Pass за общо $446.58.

Въпреки някои отрицателни отзиви, Modern Warfare 3 е, както се очакваше, една от най-продаваните игри през тази година. Но тя също така се съревновава с Hogwarts Legacy за генералното лидерство след бестселърите.

За новите членове на Xbox Game Pass струва да се знае, че Microsoft обяви всички игри, които идват в Xbox Game Pass през декември 2023 г., както и първите нови добавки в Game Pass Core библиотеката.

“Този месец ще се опитаме да обявим всичко, което идва в Game Pass през декември”, казва Microsoft в публикация в Xbox Wire в началото на този месец. “Ще се върнем в началото на януари след празниците за повече игри, които скоро идват в Game Pass.”

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *