Gaming Новини Други

Всички предстоящи DC филми

07.02.2023

author:

Всички предстоящи DC филми

Малко след като новите съизпълнителни директори Джеймс Гън и Питър Сафран поеха DC Studios през 2022 г., се случиха промени при плановете за предстоящи филми и сериали. Ето списък с всичко, за което ни е известно, че ще се появи на големите екрани. 


Shazam! Fury of the Gods

Дата на излизане  – 17 март 2023г.

Супергероят Shazam, ще се изправи срещу Калипсо на Луси Лиу и Хеспера на Хелън Мирън, дъщерите на титана Атлас от гръцката митология, със семейството си (и техните собствени алтер-его на супергерои) на негова страна. Asher Angel се завръща като младия Billy, докато Zachary Levi се завръща като Shazam.


The Flash

Дата на излизане: 16 юни 2023г.

Очаква се Flash да се вдъхнови от сюжета на комикса Flashpoint, в който Бари случайно нарушава времевата линия, след като пътува обратно, за да предотврати смъртта на майка си.


Blue Beetle

Дата на излизане: 18 август 2023г.

Xolo Maridueña играе ролята на титулярния Jaime Reyes, който получава супер мощен костюм, когато намира мистериозния скарабей Blue Beetle. Susan Sarandon играе ролята на злодейката Victoria Kord. George Lopez играе чичото на Jaime Reyes, докато Raoul Max Trujillo ще играе Carapax the Indestructible Man. 


Aquaman and the Lost Kingdom

Дата на излизане: 25 декември 2023г.

Aquaman на Jason Momoa, се завръща в това продължение на филма от 2019 г., което беше отложено до декември 2023 г. Все още няма информация за сюжета.


Joker: Folie á Deux

Дата на излизане: 4 октомври 2024г.

Joaquin Phoenix се завръща като Arthur Fleck, AKA the Joker, и този път към него се присъединява Lady Gaga в ролята на Harley Quinn. Интригуващото заглавие се отнася до клиничен термин за психично разстройство, споделяно от двама души, което подхожда на двата персонажа. 


Superman: Legacy

Дата на излизане: 11 юли 2025г.

Филмът ще е написан от Джеймс Гън и сюжетът ще се фокусира върху Superman, който балансира криптонското си наследство с човешкото си възпитание.


The Batman 2

Дата на излизане: 3 октомври 2025г.

Рийвс се завръща, за да напише и режисира продължението, а Robert Pattinson отново ще облече костюма на Batman, но освен това няма потвърдени членове на актьорския състав.


Supergirl: Woman of Tomorrow

Дата на излизане: TBC

Като част от новата програма на Gunn и Safran за DC, ще получим нов поглед върху Supergirl. Базирано на едноименната поредица от комикси на Tom King, това „научнофантастично приключение“ ще представи „Supergirl, което зрителите не са свикнали да виждат“.


The Brave and the Bold

Дата на излизане: TBC

Филмът ще проследи Batman и неговия син Damian Wayne в ролята на Robin, което ни дава първия нов поглед върху дуото след култовата класика на Joel Schumacher от 1997 г., в която George Clooney и Chris O’Donnell играят главните роли.


Swamp Thing

Дата на излизане: TBC

Информацията за новия филм Swamp Thing все още е ограничена, но ще се фокусира върху произхода на мистериозния герой на DC.


The Authority

Дата на излизане: TBC

Филмът ще види герои от WildStorm, които ще се присъединят към DCU. Те ще вземат „нещата в свои ръце, за да направят това, което вярват, че е правилно“, според официалния синопсис.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *