Ревюта Технологии

AOC представя нов 27″ извит Full HD геймърски монитор

21.06.2024

author:

AOC представя нов 27″ извит Full HD геймърски монитор

AGON by AOC – една от водещите марки за геймърски монитори и IT аксесоари в света – с радост обявява AOC GAMING C27G2Z3/BK, извит 27-инчов (68.6 см) Full HD монитор, който комбинира завладяваща визуална картина с изключително бърза производителност. Проектиран както за професионални геймъри, така и за любители, C27G2Z3/BK предлага впечатляваща честота на картината от 280 Hz, реакция до 1 ms GtG и 0.5 ms MPRT, и висококонтрастен Fast VA панел с 1500R извивка, всичко това на достъпна цена.

Извитият 27-инчов екран предлага по-естествено и удобно зрително изживяване, намалявайки напрежението и умората на очите по време на дълги игрови сесии. Независимо дали се състезавате с висока скорост или изследвате огромни отворени светове, извивката на C27G2Z3/BK усилва усещането за присъствие и ангажираност на потребителя.

Със своята честота на опресняване от 280 Hz, AOC GAMING C27G2Z3/BK надминава настоящия стандарт за еспорт от 240 Hz и осигурява ултра-гладко игрово преживяване, давайки на геймърите предимство в бързите състезателни игри. Мониторът може да постигне време за реакция до 1 ms GtG при най-високата настройка за overdrive, което гарантира, че следите и замъгляването са практически елиминирани, като същевременно предоставя ясна и чиста визуална картина. За още по-гладко преживяване, C27G2Z3/BK разполага с функция MBR (Motion Blur Reduction) с мигаща подсветка, която позволява време за реакция на движеща се картина (MPRT) от 0.5 ms, допълнително подобрявайки яснотата на движението.

Fast VA панелът на AOC GAMING C27G2Z3/BK предлага изключително качество на изображението с висок контраст от 4000:1, осигурявайки дълбоки черни и ярки цветове за наистина завладяващо визуално изживяване. С HDR10 съвместимост, мониторът може да показва по-широк диапазон от яркост и цветови нива, изваждайки наяве най-фините детайли както в тъмни, така и в светли сцени. Full HD резолюцията (1920×1080) постига баланс между визуална яснота и производителност, позволявайки дори среден клас GPU да постигне впечатляващата честота на опресняване от 280 Hz и да се наслаждава на висок кадрови режим в много заглавия.

За да елиминира скъсването на екрана и засичането, AOC GAMING C27G2Z3/BK поддържа технологията Adaptive-Sync, синхронизирайки честотата на опресняване на монитора с изхода на GPU за безпроблемно и плавно игрово преживяване. Тази технология е съвместима както с NVIDIA, така и с AMD GPU, осигурявайки на мнозинството потребители гладко гейминг изживяване.

C27G2Z3/BK разполага със здрава и регулируема стойка с 130 мм регулиране на височината, накланяне и завъртане, позволявайки на потребителите да намерят перфектния зрителен ъгъл за своето работно място. Тънките рамки и елегантният дизайн на монитора го правят привлекателно допълнение към всяко гейминг пространство, а съвместимостта му с VESA монтаж предлага допълнителна гъвкавост за стенен монтаж или многомониторни конфигурации.

AOC GAMING C27G2Z3/BK ще бъде наличен от края на юни 2024 г., с 3-годишна гаранция, на атрактивната препоръчителна цена от £199.99.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *