Gaming Новини Игри

Dune: Awakening разкрива нови подробности

24.06.2024

author:

Dune: Awakening разкрива нови подробности

Dune: Awakening, Open World Survival MMO-то на Arrakis от разработчика Funcom, днес представи второто Dune: Awakening Direct. Видеото предлага 30 минути задълбочени интервюта и геймплей кадри, които показват създаването на персонажи, сървърната структура подобна на MMO, и наративните последици от свят, в който Пол Атреидис никога не е роден, както и духовното пътешествие, което играчът ще предприеме, следвайки стъпките на Фремените.

Играта наскоро премина границата от 1 милион желания в Steam и черпи вдъхновение от визуалната и звукова идентичност, създадена от Денис Вилньов и последните блокбъстъри на Legendary, и е дълбоко вкоренено в оригиналния шедьовър на Франк Хърбърт. Играта ви поставя в огромен и открит Arrakis, разкъсан от война, където трябва да оцелявате и се борите за контрол върху подправката заедно със стотици други играчи.

Премиерата на Story Cinematic – The Vision of Paul Atreides на Summer Game Fest разкри алтернативната времева линия, която Джесика Атреидис създава, като избира да роди дъщеря, започвайки каскада от събития.

„Изразяване и персонализиране“ е един от основните стълбове на Dune: Awakening. За да покаже част от това, Direct представя мощния инструмент за създаване на персонажи в играта. Изберете всеки детайл от външния си вид, родната си планета и дори специализацията на вашия ментор, като Ментат, Майстор на меча или Бене Гесерит, което определя началните ви умения.

Креативният директор Джоел Билос също разгледа структурата на сървърите и Overland Map, която свързва различни огромни пясъчни карти, позволявайки на по-голям брой играчи да играят в тях, като по този начин Dune: Awakening се отличава от много други игри за оцеляване.

Играта наскоро влезе в своята постоянна затворена бета, давайки достъп до пълния обхват на играта, от началната зона Hagga Basin до крайния етап Deep Desert. Регистрирайте се за шанс да се присъедините на официалния уебсайт и добавете играта в списъка с желания в Steam.

С наближаването на Gamescom през август, Funcom се подготвя за епично разкриване на геймплея на Dune: Awakening.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *