Ревюта Технологии

ASUS ROG Falchion RX Low Profile

24.01.2024

author:

ASUS ROG Falchion RX Low Profile

ASUS Republic of Gamers (ROG) обяви наличието на гейминг клавиатурата ROG Falchion RX Low Profile, която е 65% клавиатура с впечатляващ профил от 26,5 мм и беше представена на CES 2024, където бе отличена с наградата за иновации. Тази клавиатура интегрира стрелкови и навигационни клавиши в компактна 60% рамка.

ROG Falchion RX Low Profile е оборудвана с ROG RX Red или Blue Low-profile Optical превключватели с централизирана подсветка, предлагайки стабилни и безвибрационни удари с минимално забавяне при натискане. Мултифункционален бутон и тъч панел позволяват интуитивно регулиране на звука, управление на медийния плейър и настройка на подсветката на клавиатурата, като командите са персонализируеми чрез Armoury Crate.

Клавиатурата разполага с трирежимна свързаност, позволяваща връзка с три устройства чрез Bluetooth, ROG SpeedNova 2.4 GHz безжична технология или жична USB връзка. ROG Omni Receiver дава възможност за свързване на няколко поддържани устройства към един USB приемник.

Falchion RX Low Profile е с дебелина само 26,5 мм и запазва 65% оформлението на предшественика си, предоставяйки повече място за мишката. Поддържа се и от macOS, като потребителите могат лесно да превключват между режимите за Windows и macOS. Клавиатурата включва и капачка за защита при пътуване.

ROG Falchion RX Low Profile използва RX Low-profile Optical превключватели, които предлагат UV-покрити ABS клавиши за по-голяма устойчивост на петна и драскотини. Съхранена е характерната структура на RX с уникално празно квадратно стъбло и X-стабилизатор дизайн. Превключвателите са налични във варианти с линеен червен или щракащ син ход.

Тъч панелът и LED подсветката позволяват на потребителите лесно да регулират различни параметри и да добавят персоналност чрез Aura Sync съвместимостта. Armoury Crate софтуерът унифицира системните и светлинните контроли за създаване, дефиниране и персонализиране на профили, мапиране на клавиши и запис на макроси.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *