Gaming Новини Игри

Palworld вече е налична в ранен достъп на Steam Deck

24.01.2024

author:

Palworld вече е налична в ранен достъп на Steam Deck

“Palworld вече е налична в ранен достъп на Steam и като игра в режим Game Preview на Xbox. Този свят, описван като ‘Pokémon с оръжия’, е също така играбилен на Steam Deck. Въпреки предупрежденията на Valve за евентуални трудности с конфигурацията и трудности с четимостта на текста, Palworld е официално ‘Playable’ на Steam Deck.

Играта на Steam Deck запазва всички функции на по-голямата си версия за ПК – отворен свят, оцеляване и множество неофициални покемон при вас. Въпреки това използването на контролера на Steam Deck за навигация из менютата на играта може да бъде по-неудобно и изглежда леко дефектно. Графично, играта стартира с ниски настройки, които достигат от 25 до 35 кадъра в секунда, но с някои корекции в настройките предлага по-добра производителност при запазване на визуалното качество.

Palworld все още изисква допълнителна работа, особено по отношение на различните елементи на потребителския интерфейс и подобрена поддръжка на геймпад контрол. Въпреки това играта е достатъчно играбилна за момента и заслужава да бъде опитана на Steam Deck, ако притежавате такъв.”

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *