Gaming Новини Игри

Baten Kaitos 1 & 2 HD Remaster Стартира на PC: Класически JRPG-та излезоха изненадващо на Steam

18.06.2024

author:

Baten Kaitos 1 & 2 HD Remaster Стартира на PC: Класически JRPG-та излезоха изненадващо на Steam

Преди единадесет месеца южноафриканският рейтинг борд посочи, че колекцията Baten Kaitos 1 & 2 HD Remaster съществува за PC, въпреки че Bandai Namco обявиха изданието само за Nintendo Switch. След дълго чакане, игрите вече са налични в Steam, след като бяха пуснати за Nintendo Switch миналия септември.

Това издание беше без никаква реклама.

Игрите Baten Kaitos са известни с високо детайлни предварително рендерирани среди, които малко игри имат дори днес. Те притежават уникално живописно качество.

Втората игра, Origins, е класика – японско RPG с великолепна арт и интересен свят. Тя също така има динамична бойна система, базирана на карти, която беше рядкост по онова време.

Поради факта, че игрите бяха първоначално разработени за Nintendo GameCube и публикувани от Nintendo, имаше спекулации, че издание на друга платформа освен Switch е невъзможно. Радваме се, че това не се оказа вярно. Страхотно е да видим официално издание, което носи още една част от JRPG историята на PC.

Изглежда, че Baten Kaitos 1 & 2 HD Remaster все още не са верифицирани за Steam Deck, но сме сигурни, че феновете на серията скоро ще ги направят работещи на Deck.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *