Gaming Новини Игри

Blizzard потвърждава: Overwatch 2 ще предлага безплатни герои за всички

20.03.2024

author:

Blizzard потвърждава: Overwatch 2 ще предлага безплатни герои за всички

Blizzard потвърждава, че играчите, които вече са купили герои чрез битки, няма да получат нищо обратно, тъй като Overwatch 2 се превръща във игра с безплатни герои за всички.

Благодарение на новата промяна, всички ще получават новите герои незабавно, без разлика дали плащат за играта или не. Досега, за да се отключат новите герои, играчите трябваше да преминават през нивата на безплатни Battle Pass , което отнемаше повече време. Това позволяваше на платещите играчи да имат повече време за упражнения и да натрупат предимство пред тези, които играят безплатно.

Въпреки, че тази промяна е положителна за много играчи, тези, които вече са платили за Premium Battle Pass, може да се разочароват, тъй като Blizzard не планира да им предостави компенсации за дадените пари по стария модел на разпространение. Според директора Арън Келър: “В момента нямаме планове за подаръци или възстановявания за играчите, които са закупили предишни пасове.”

Въпреки това, покупката на Premium Battle Pass никога не е била задължителна за отключване на герои и предлагаше и други предимства като отключване на козметични елементи и награди.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *