Gaming Новини Игри

Dragon’s Dogma 2 се присъединява към NVIDIA GeForce NOW

22.03.2024

author:

Dragon’s Dogma 2 се присъединява към NVIDIA GeForce NOW


Приветствайте новото приключение с Dragon’s Dogma 2, което пристига в библиотеката на NVIDIA GeForce NOW тази седмица. Dragon’s Dogma 2, дългоочакваното продължение на легендарната ролева игра на Capcom, може да се стриймва тази седмица на GeForce NOW.

Играта предизвиква играчите да избират своето собствено преживяване, включително външния вид на техния Arisen, професията, партията, подходите към различни ситуации и други. Заповядайте с мечове, лъкове и магия в потапящ свят на фантазия, пълен с живот и битки. Но играчите няма да са сами. Наемайте Pawns – тайнствени същества от друг свят, за да ви помогнат в битката и работете с Pawns на други играчи, за да се борите с разнообразните чудовища, обитаващи променящите се земи.

Превключете на абонамент Ultimate за GeForce NOW, за да стриймвате Dragon’s Dogma 2 от сървърите на NVIDIA GeForce RTX 4080 в облака за най-високата производителност, дори на устройства с ниска мощност. Ultimate абонатите също получават ексклузивен достъп до сървъри, за да започнат играта веднага, без да чакат изтеглянията.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *