Gaming Новини Игри

Играта Breachway на Hooded Horse отлага ранния достъп

25.03.2024

author:

Играта Breachway на Hooded Horse отлага ранния достъп

Hooded Horse обяви, че ранният достъп на предстоящата игра с походова стратегия Breachway се отлага до юли. Екипът за разработка в Edgeflow Studio иска да отдели допълнително време, за да добави нови функции, да подобри съществуващите и да гарантира, че началната версия на играта е възможно най-добра. Breachway скоро имаше успешно представяне по време на февруарското издание на Steam Next Fest 2024, като стана една от топ 50 най-играните демонстрации в събитие, в което участваха над 1,000 игри и превиши 100,000 желания в списъците.

Hooded Horse се ангажира да осигури на своите партньори за разработка всичкото време, което им е необходимо, за да реализират пълноценно своите творчески визии и с гордост подкрепя игрите си. Допълнителна информация за новия график на излизане на Breachway ще бъде споделена в по-късен момент. Breachway ще излезе в ранен достъп за PC чрез Steam, GOG и Epic Games Store през 2024 г.

Научете се на галактиката в тази научно-фантастична игра за събиране на карти, където ъпгрейдите на кораба и управлението на екипажа са от съществено значение за вашето оцеляване. Оптимизирайте генерирането на ресурси, включете се в интензивни битки и се изправете пред все по-нарастващи заплахи, докато търсите Сигнала.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *