Ревюта Технологии

Kingston разработва индустриални SSD устройства за екстремни условия

27.03.2024

author:

Kingston разработва индустриални SSD устройства за екстремни условия

Kingston Digital Europe Co LLP обяви разработването на нова серия индустриални Solid-State Drive (SSD) устройства, предназначени за системни строители и инженери, работещи в екстремни условия на температура. Тези SSD устройства са предназначени за различни приложения като самообслужващи киосци, цифрови рекламни табла, роботи и военни и селскостопански системи, изискващи по-широк диапазон на работна температура.

Със своя индустриален температурен диапазон от -40°C до 85°C, индустриалните SSD устройства на Kingston са налични в капацитети от 128GB до 1TB. Тези SSD устройства включват форм-фактори 2.5 инча и M.2 2280 и предлагат напреднали SATA 3, 6Gbps контролери, които автоматично извършват нивелиране на износването, събиране на боклуци и други важни функции за управление на NAND Flash паметта. Също така, те са заместители на HDD устройствата, осигурявайки по-голяма надеждност и до 20 пъти по-висока производителност. Всички контролери и NAND компоненти от индустриален клас са внимателно прегледани и тествани, за да се гарантира правилната им функционалност.

Тези SSD устройства са разработени със специализиран софтуер, който осигурява термично управление чрез ограничаване на скоростта на работа и при необходимост – спиране на устройството, за да се защитят данните. Системните строители и техните крайни клиенти могат да се чувстват защитени с жизнения цикъл на продукта и поддръжката за уведомяване за промяна на продукта и край на жизнения цикъл, предоставени от Kingston.

Мениджърът на SSD бизнеса в Kingston EMEA, Тони Холингсби, подчерта значението на качествените продукти и техническата поддръжка на екипа от експерти, които са на разположение на клиентите след покупката. В Kingston вярват, че сътрудничеството не приключва с покупката и се стремят да изградят трайни бизнес отношения, основани на доверие и успех за двете страни.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *