Gaming Новини Игри

Издадено е геймплей видео за Frostpunk 2

19.01.2024

author:

Издадено е геймплей видео за Frostpunk 2

Полската студия 11 bit представи първото геймплей видео за Frostpunk 2, продължение на успешното стиймпънк приключение от 2018 г. Видеото се отличава с мрачно настроение и изглежда, че 11 bit Studios няма да отклоняват от своите концепции за представяне на тежки етични избори и мрачни преживявания.

Действието във Frostpunk 2 се развива 30 години след събитията в първата част. Градът е оцелял, но се е разрастнал значително, като играчът се изправя пред по-сложни предизвикателства. Всяко решение трябва да бъде одобрено от градския съвет, като често интересите му не съвпадат с тези на обикновените граждани. Frostpunk 2 се очаква да бъде пусната през първата половина на тази година за ПС и Xbox.

“Въпреки че Frostpunk 2 продължава да разказва историята за Града и неговото общество, вътрешните противоречия, предизвикани от социалните неравенства, ще представляват нов вид заплахи. Използваме пост-апокалиптичната среда, за да пресъздадем история със смисъл за човешката амбиция. В крайна сметка, това, което може да доведе до нашия край, не е само природата, а човешката природа”, споделя директорът по дизайн на 11 bit, Якуб Стокалски, в официалната страница на Frostpunk 2 в Steam.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *