Gaming Новини Игри

“Farming Simulator 22” обновен с AMD FSR 3

19.01.2024

author:

“Farming Simulator 22” обновен с AMD FSR 3

“Farming Simulator 22” вече поддържа AMD FSR 3 на ПК, позволявайки ви да се насладите на още по-плавно земеделие. С изтеглянето на актуализацията на играта 1.13.1.1 и активиране на FSR плюс Frame Generation, можете да увеличите честотата на кадрите на поддържаните графични карти! Но какво е FSR? AMD FidelityFX Super Resolution (съкратено AMD FSR) използва технологии за увеличаване на честотата на кадрите. По същество, тя първо рендира “Farming Simulator 22” на по-ниска резолюция, а след това я увеличава с различни (много интелигентни и ефективни) техники. Без да компрометира качеството на изображението, можете значително да повишите производителността на “Farming Simulator 22”, особено когато са включени изискващите настройки.

AMD FSR 3 подобрява увеличаването на FSR 2 и добавя Frame Generation. Тази функция може да се активира отделно в графичните настройки на “Farming Simulator 22”. Тя генерира допълнителни кадри, за да увеличи честотата на кадрите. Мислете за това като за вмъкване на нов кадър между два вече съществуващи. В някои идеални ситуации, в зависимост от вашето оборудване и индивидуални настройки, FSR 3 с активирана Frame Generation може направо да удвои показваните кадри, гарантирайки допълнително плавно земеделие! Моля, обърнете внимание: Препоръчва се използването на AMD FSR 3 Frame Generation с минимум 60 FPS, преди да активирате FG!

FSR е с отворен код, базиран на стандартите на индустрията и не изисква специализирана графична карта. Тя дори не трябва да бъде AMD карта! Така че тя може да работи на по-нови, както и на по-стари GPU, за да подобри вашия виртуален опит със земеделие. Проверете за поддържани GPU на страницата на AMD.

FSR работи само в поддържаните игри, а “Farming Simulator 22” е една от тях. Освен това това е една от първите игри, които поддържат началната имплементация, както и актуализирания FSR 3, който въвежда генерация на кадри.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *