Gaming Новини Ревюта Технологии

Seagate представи IronWolf Pro 24 TB

26.01.2024

author:

Seagate представи IronWolf Pro 24 TB


Seagate Technology Holdings plc представи новия си продукт – твърдия диск Seagate IronWolf Pro с гигантски капацитет от 24 TB, предназначен да отговори на растящите изисквания за данни в средите на мрежовите съхранителни системи (NAS) за малки и средни предприятия и предприятия. Дисковете в серията Seagate IronWolf Pro, с общи капацитети от 2 TB до 24 TB, се насочват към различните нужди на бизнес сектора и се отличават с устойчиви трансферни скорости от 285 MB/s.

С AgileArray технологията на Seagate, дисковете се оптимизират за работа с NAS системи, като предлагат впечатляваща производителност в системи с множество отвори. Вградените сензори за въртящи се вибрации и балансирането на две равнини осигуряват стабилност и надеждност на диска.

Seagate IronWolf Pro 24 TB гарантира 24/7 непрекъсната работа, съчетавайки висока производителност, надеждност и стабилност в многопотребителски и многобайтови среди. С IronWolf Health Management системата, потребителите получават превантивни, интервенционни и препоръки за възстановяване, гарантирайки пиково здраве на системата.

Продуктът включва петгодишна ограничена гаранция и три години услуги за възстановяване на данни от Seagate Rescue. Seagate IronWolf Pro 24 TB е вече наличен на пазара с цена от 649 долара.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *