Ревюта Технологии

Team Group Inc. представи T-FORCE GE PRO PCIe 5.0 SSD

29.01.2024

author:

Team Group Inc. представи T-FORCE GE PRO PCIe 5.0 SSD

T-FORCE, игровната марка на Team Group Inc., водещ доставчик на памет в света, обяви излизането на новото поколение SSD устройства от пето поколение – T-FORCE GE PRO PCIe 5.0 SSDs.

SSD устройството T-FORCE GE PRO PCIe 5.0 разполага с последния 12-нанометров контролер IG5666 на InnoGrit с множество ядра и ниска консумация на енергия. Скоростта на четене на SSD-то достига 14,000 MB/s и разполага с подобрена функция на контролера, наречена “Security Isolation”, която използва изолационна технология за защита на данните от външни атаки, предоставяйки надеждна и многостранна защита. GE PRO SSD също поддържа интелигентно управление на енергията и технология за терморегулация, която засича различни условия на работа чрез вътрешно усещане за температурата и автоматично регулира режима на управление на енергията, за да предотврати прегряване. T-FORCE GE PRO PCIe 5.0 SSD подобрява точността на трансфера на данни чрез новата технология за корекция на грешки 4K LDPC (Low-Density Parity-Check Code). Също така, той поддържа S.M.A.R.T. мониторинг софтуер на Team Group, който позволява на геймърите да следят здравето и производителността на SSD устройството по всяко време.

За да защити околната среда и да насърчи устойчивостта, T-FORCE GE PRO PCIe 5.0 SSD-тата се произвеждат с материали, съответстващи на стандарта RoHs, които са без халогени и олово, а опаковката е направена от рециклируеми материали. T-FORCE GE PRO PCIe 5.0 SSD ще бъде наличен за предварителна поръчка чрез Amazon и Newegg в Северна Америка, както и чрез Amazon Japan на 9 февруари 2024 г. За подробна информация относно продажбите, моля, следете последните новини на официалния уебсайт и социалните медии на Team Group.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *