Gaming Новини Игри

The Grand Tournament

04.08.2015

author:

The Grand Tournament

Ето го и него, следващия вълнуващ експанжън за Hearthstone на Blizzard EntertainmentThe Grand Tournament. Следващата крачка от развитието на играта е свързано отново с част от историята на World of Warcraft.

Историята гласи, когато Lich King-а и неговата армата от неживи заплашват света, The Argent Crusade призовали най-силните герой на Азерот да се докажат в битка, за да се изправят в послествие срещу тази заплаха. Отзовали се рицари от целия континент, борейки се за слава в битките със свирепи чудовище. Дори и след като Lich King-а е победен турнира продължава. Атмосферата на състезанието остава, само че малко по … забавна.

И защо шоуто да не продължи? Всевъзможни шампиони пристигат ежедневно за да се докажат и да се докажат в яростна битка. За да може накрая да се споменават имената им с почести след победата.

Това ново приключение предоставя на играчите нови 132 уникални карти. За да може да създадете нови уникални по рода си игрови тестета. Нова уникална по рода си арена за игра.

Нова ключова дума за играта или новата механика към вече съществуващите:
Inspire – Чудовищата съдържащи тази дума под името си притежават уникално умение, което се активира само когат използваш класовото си умение. Голяма част от новите карти притежават възможността да подпомагат играта ти по-уникален начин благодарение на това свое умение.

Всички вече уповестени нови карти може да намерите тук.

На представянето на експанда имаше и малък тристранен турнир между Amaz, Trump и Firebat. Записите може да намерите по-долу:
Amaz vs Trump
Trump vs Firebat

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *