Gaming Новини Игри

Battlefield 5 скоро с battle royale мод

11.03.2019

author:

Battlefield 5 скоро с battle royale мод

Battle royale мод-а за Battlefield 5 наречен Firestorm е планиран да се появи през пролетта, което означава, че може да се появи във всеки един момент до месец май.

Според едно ново in-game доказателство можем да предположим, че това ще се случи по-скоро (на снимката последният Daily Order challenge е да направите 500 точки във Firestorm)

Firestorm ще изправи един срещу друг 16 отбора от по 4 човека в битка до смърт на сред “най-голямата Battlefield карта правена някога“. Освен скуад играта ще предлага още соло дуос режими. Оръжията ще са разделени в три нива на рядкост – common, rare, и epic, като по-високото ниво дава преимущества като оптики, по-големи пълнители за амуниции и по-слаб откат.

Бърз поглед в страницата на Battlefield 5 в сайта на Electronic Arts ни хвърля малко повече светлина относно battle royale мод-а. Информацията е от септември 2018 и ето част от нея:

“ Battle royale мод-а пристига в Battlefield 5 с уникален фокус върху емблематичната за Battlefield отборна игра и битки с автомобили. Firestorm надгражда battle royale като добавя най-доброто от това, с което Battlefield е известен. Смесете свиващото се игрално поле (т.н. “зона“) с елементи на Battlefield, като например екипната игра, мощните превозни средства и разрушаването на постройки, и ще получите един много силен и интензивен battle royale.“

Ето и няколко примерни детайли за Firestorm:

  • Огнен пръстен, който бавно свива игралното поле.
  • Превозни средства, които могат да променят играта. Можете да влезете в битка с танк или да се стремите да оцелеете с нормално превозно средство.
  • Работата като екип за осигуряването на обектите може да ви даде по-добро и рядко оборудване.
  • Промяна на картата чрез разрушения и унищожения.
  • Мачовете са свързани с прогреса на вашата Battlefield 5 кампания.

Целите за изпълнение във Firestorm ще бъдат няколко различни типа. Те ще бъдат подобно на тези в емблематичния режим Conquest, с изключение на това, че някои ще бъдат намерени на фиксирани места и някои на случаен принцип, с различни видове консумативи, оръжия и превозни средства. Работете с вашия отряд, за да изпълните целите и отключете най-ценното оборудване, за да увеличите шансовете си да сте последните.

Благодарим на Димитър Стоев за новината

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *