Технологии

Портативен 240hz-ов монитор на Asus – ROG STRIX XG17

04.06.2019

author:

Портативен 240hz-ов монитор на Asus – ROG STRIX XG17

Независимо дали пътувате някъде по работа или със семейството, гейминга в движение не е същото, като играта пред големия екран вкъщи. По-тънките рамки, по-високите разделителни способности и по-високите честоти на опресняване помагат на дисплеите на лаптопите да изглеждат по-добре, но те не могат да бъдат заместител на монитор създаден да превърне любимите ни заглавия в нещо специално. Тук идва ROG Strix XG17 – първият преносим геймърски монитор на Asus!!!

Той ви дава 17,3 инча на екрана и максимална честота на опресняване от 240 Hz. Включете го в стената, когато е налично променливотоково захранване или задвижете XG17 през двата USB Type-C порта. Чифт 1W високоговорители гарантира, че винаги имате звук, дори когато забравите слушалките си у дома. И на по-малко от половин инч дебелина , монитора взима минимално място и без проблем може да се побере във вашата раница.


ROG Strix XG17 се изправя пред предизвикателството да доставя ултра високо опресняване на игри, където и да отидете. С честота от 240 Hz, тя може да получи новата информация на екрана толкова бързо, колкото видео картата ви може да изкара.


Full HD резолюцията перфектно допълва ултра-бързата честота на опресняване на XG17, като осигурява умишлено равновесие между броя на пикселите и многото кадри в секунда.


IPS панелът се отличава с широки ъгли на видимост от 178 °, като цветовете се поддържат ярки. Това означава, че можете да споделяте екрана с приятел или да се настаните удобно, докато гледате филми, вместо да се налага да се позиционирате директно пред него, за да се насладите на добра гледка.


Списъкът от висококачествени спецификации на XG17 се допълва от факта, че е пригоден специално за пътуване. Неговият матов панел се противопоставя на пръстовите отпечатъци по-добре от лъскавите повърхности, докато металното му шаси помага да не се драска по време на транспорт. Капак с двойно предназначение предпазва екрана по време на транспорт, а пък когато пристигнете, той се превръща в стойка за монитора.


Независимо от това дали ROG Strix Go е изправен, наклонен назад, или легнал, имате лесен достъп до неговите USB Type-C и micro-HDMI 2.0 портове отстрани.


Няма причина да се лишаваме от нашето гейминг удоволствие, докато сме на пътя. ROG Strix Go XG17 успява да задоволи нашите нужди по време на път с голям 17.3-инчов екран до 240Hz.

Източник: wccftech.com

Благодарим на Kikoncho за новината.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *