Технологии

Kingston Technology обявиха своята нова Fury серия от геймърски продукти за памет

03.06.2021

author:

Kingston Technology обявиха своята нова Fury серия от геймърски продукти за памет

Kingston Technology , днес обявиха името на новата си високопроизводителна, марка за ентусиасти: Kingston FURY. Надграждайки  над невероятния успех на продуктите за памет на HyperX, Kingston ребрандира своята геймърска линия DRAM, flash и SSD в Kingston FURY, инвестирайки ресурси и знания от основната си дейност, за да създаде следващото поколение продукти с висока производителност.


Лидерската позиция на компанията в DRAM индустрията показва, че притежава страстта, ангажираността и ресурсите, за да превърне Kingston FURY във водещото решение при избор на памет на пазара.

„Изключително горди сме да дебютираме новата марка Kingston FURY, представяща най-добрите модули памет за PC ентусиасти и геймъри “, каза Бернд Домбровски, вицепрезидент по продажбите и  Маркетинг, Kingston EMEA.

„Основната сила и глобално лидерство на Kingston като производител на качествени DRAM и флаш решения внася ресурси и ентусиазъм в марката и категорично демонстрира нашата отдаденост както от към производителност, така и от към надеждност.”


Kingston скоро ще представи пълната си гама от предложения Kingston FURY DDR4 и DDR3, а през Q4 ще стартират дългоочакваните модули памет DDR5, които в момента са в процес на квалификация.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *