Технологии

NVIDIA GTC 2021 ще се проведе на 12-ти Април

09.04.2021

author:

NVIDIA GTC 2021 ще се проведе на 12-ти Април

Поради пандемията от COVID-19, всички публични събития на NVIDIA бяха заменени с онлайн събития. Основната презентация на Nvidia GTC (Graphics Technology Conference) от миналата година бе доставена от кухнята на изпълнителния директор на NVIDIA, Дженсен Хуанг. Оттогава изпълнителният директор продължи да доставя съобщения и актуализации на продукти от същото място. Тъй като пандемията все още е тук, готвачът Йенсен ще представи още една основна презентация от GTC от собствената си кухня.

Миналата година, само дни преди събитието GTC 2020, NVIDIA публикува тийзър на име „Какво готви Дженсън?“. Това беше видео на Дженсън Хуанг, който изважда системата NVIDIA HGX, базирана на Ampere GA100, от собствената си фурна. Фактът, че компанията отново публикува подобен тийзър, този път в писмена форма, може да означава, че ще видим и нов хардуер, който ще бъде показан по-време на GTC 2021.


Основните анонси по-време на NVIDIA GTC никога не са били за потребителски продукти, поради което не трябва да очакваме графични карти от серията GeForce да се появят. Дженсън обаче разкрива неща, като серия работни станции Quadro, ускорители за центрове за данни Tesla, автомобилни чипове NVIDIA Drive, както и вградена система Jetson в GTC всяка година, така че точно това трябва да очакваме.

Основният част от  GTC 2021 ще се състои на 12 април в 8:30 ч. Тихоокеанско време. Компанията обяви, че събитието ще включва „няколко изненади“ и насърчи потребителите да бъдат нащрек.

Тийзър за GTC 2021:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *