Gaming Новини Игри

Ето кога започват The Game Awards 2023 и къде можете да го гледате

07.12.2023

author:

Ето кога започват The Game Awards 2023 и къде можете да го гледате

Винаги има доста спекулации около този евент относно какви премиери можем да очакваме.

Някои разработчици обявиха, че ще представят нови проекти по време на The Game Awards, така вече знаем, че ще видим премиера на играта Dead by Daylight, н Atlus – Metaphor: ReFantazio, и нещо вълнуващо от разработчика на Outlast.

Кога започва The Game Awards 2023?

Събитието ще се проведе на 7 или 8 декември (в зависимост от местоположението ви по света) и може да бъде гледано на живо от 7:30 ч. С изключение на Steam в посочените часове.

Къде мога да гледам The Game Awards 2023?

За да го гледате на живо, можете да посетите YouTube канала на The Game Awards (връзката е по-долу), както и Twitter, Twitch, Facebook Live, TikTok и дори Steam в посочените часове.

Ако не можете да изчакате до по-късно днес, винаги можете да следите Day of the Devs Game Awards Edition 2023 и Wholesome Snack: The Game Awards Edition 2023 – двете събития, които се състояха вчера и представиха множество вълнуващи предстоящи инди игри. Също така можете да се запознаете с това, кои игри бяха добре приети тази година, като станете с победителите на The Golden Joystick Awards 2023 от миналия месец.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *