Gaming Новини Игри

Големи промени в Starfield през 2024 г.

17.01.2024

author:

Големи промени в Starfield през 2024 г.

За съжаление, Starfield не достави това, което мнозина очакваха, но от Bethesda заявяват, че 2024 г. ще бъде ключова за ролевото приключение на студиото, като промените започват още този момент.

Студиото обяви в официалния си канал в “X”, че предстои появата на най-голямото обновление за Starfield досега. Актуализацията ще излезе първоначално в Steam Beta канала на играта, а до две седмици ще бъде пусната за всички официално. Bethesda уточняват, че актуализациите са насочени основно към технически проблеми и грешки, но не само. Общо над 100 промени ще бъдат направени, включително подобрения, включени в първия пач за годината.

“Това обновление съдържа множество поправки за Quests, проблеми, свързани с Eye of the Storm, като например невъзможност за скакане с “Наследство” или неуспех при старта на трансфера на данни, липсата на храмовете в Into the Unknown”, пишат от Bethesda. Обновлението ще достави значителни графични подобрения, насочени към обща стабилност и подобряване на общото представяне, подобрени текстури, светлосенки и др. Очаква се списък с всички направени промени, включени в обновлението, да се появи днес.

Както вече беше споменато, тази година ще бъде много важна за Starfield. Освен пълната официална мод поддръжка и нови начини за придвижване, Bethesda обещават, че от следващия месец играта ще получава по едно голямо обновление на всеки шест месеца. Освен редовните бъг фиксове, тези обновления ще включват и нови характеристики. Заедно с това, през тази година се очаква и първото пълноценно допълнение с името Shattered Space.”

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *